Dålig hårdag? ”Ruffsigt, tuffsigt, vilt och vuxigt” –
Då är det dags för en förändring!

Frisyr – Färg – Form, allt är viktigt för att framhäva det finaste hos dig. Vårt mål är att aldrig stanna upp som frisörer utan ständigt stäva framåt. Vi går regelbundet på kurser och hämtar ny inspiration från både modevisningar och trendsättare. Vi arbetar för att hitta dig i trenden samtidigt som din personliga stil bevaras.

Vi erbjuder många typer av behandlingar så som tex klippning, färg/slingor, permanent, keratinbehandling och hårförlängning.

Luta dig tillbaka och koppla av, vi tar hand om dig!

Varmt välkommen

Klippning

Vi erbjuder klippning för alla och vi klipper allt från toppar till extrema frisyrer. När du klipper dig hos oss ingår det alltid tvätt av håret före och föning med enkel styling efter klippningen.
För dig med kort hår och som vill behålla din frisyr rekommenderar vi att du klipper dig var 6:e till 8:e vecka. Vill du ha långt eller låta ditt hår växa ut rekommenderar vi en klippning var 8:e till 10:e vecka beroende på hur du behandlar ditt hår. För de flesta rekommenderar vi tätare klippningar på sommarhalvåret då sol och bad är mer påfrestande för håret.

 

Färgning

Vid färgning så behandlar vi ditt hår med en och samma färg/toning genom hela håret. En färgning används till exempel om du vill fräscha upp din nuvarande färg, öka intensiteten på färgen eller få en svalare blond färg, sk ljusfärgning. Ljusfärgning kan endast ljusa upp ett obehandlat hår.

Slingor

Vill du inte färga hela håret utan få en hårfärg med flera nyanser så behandlar vi ditt hår med slingor. Slingor kan göras både mörkare och ljusare, och givetvis även kombineras för ännu fler nyanser i ditt hår. Med slingor kan vi även skapa en väldigt naturlig hårfärg för dig som föredrar det.
Vi jobbar till största del med folieslingor där vi enkelt kan bestämma tjocklek och placering på slingorna, men vid korta hår använder vi oss av hätta.

Balayage

Balayage betyder ” att måla för hand ” och det är precis det vi gör. Tekniken går ut på att jobba avancerat med håret för att i slutändan skapa ett så naturligt resultat som möjligt. Balayage används för att få fram en väldigt naturlig solkysst look där håret endast är ett par nyanser mörkare i botten än i längderna. Denna teknik gör att du som kund kan gå längre mellan dina frisörbesök utan att behöva fundera över någon skarp utväxt.
Balayage passar dig som gillar levande färger, som inte vill gå till frisören för att färga hela tiden och som älskar hur håret ser ut när det blir solblekt.

Ombre

Ombre är en mörkare botten, antingen din egen färg eller färgad mörkare, och märkbart ljusare längder eller helt ljusa toppar. Hur skarp övergångarna är går att variera, men i huvudsak ska det vara ganska stor skillnad mellan botten och längderna. Ombre går att variera i all oändlighet med olika färger och nyanser och är perfekt för dig som vill ha mer kontraster i ditt hår. Väljer du att behålla din egen färg närmast hårbotten så håller sig en ombre snygg utan täta frisörbesök.

 

Permanent

Permanent är en trend som är på väg tillbaka! Hos oss erbjuder vi både rak- och lockig permanent.
I vår permanentbehandlingar använder vi alltid olaplex för en skonsammare behandling utan att resultatet påverkas. Har du nyfärgat hår rekommenderar vi att du väntar minst 2 veckor innan du gör en permanent och vill du färga håret efter en permanent bör du vänta minst 2 veckor. Resultatet på en permanent är alltid individuellt beroende på vilken struktur och kvalité ditt hår har. Efter en permanentbehandling ska håret inte tvättas på 48 timmar och för att bibehålla ett snyggt resultat bör du använda produkter som rekommenderas för ditt hår.

Lockpermanent

Hos oss kan du få både stora och små lockar och även ett vågigt resultat. Beroende på hur du vill att ditt slutresultat ska bli så väljer vi spolar efter ditt hår för att få dom bästa lockarna.

Rakpermanent

En rakpermanent ger ett utslätande resultat, en naturlig finish och tar även bort frissighet. En rakpermanent ger olika resultat beroende på hur lockig ditt hår är, dock så får du inte ett helt platt resultat som när du använder plattång men det underlättar om du vill platta ditt hår efter behandlingen.

 

Uppsättningar

Här kan du få en lättare uppsättning till fest eller en mer avancerad uppsättning till bal eller bröllop. Vi gör allt från snygga lockar till extrema uppsättningar. Vill du ha blommor, hårsmycke eller någon annan hårdekoration sätter vi givetvis i det i ditt hår. Vi har inga hårdekorationer på plats men vid önskemål kan vi beställa hem om du är ute i god tid. Det går även bra att ta med sig egna dekorationer och vill du ha färska blommor så är även det något du själva tar med dig.

Konsultation

Vid större uppsättningar och bröllops uppsättningar har vi alltid en konsultation och testuppsättning några veckor innan för att du ska få uppsättningen som du önskar dig. Det är inte alla uppsättningar som funkar med alla hår. I vissa fall behövs hårförlängning eller någon annan utfyllnad för att uppnå viss volym eller fyllighet därför är det viktigt med en konsultation så vi kan kolla innan vad som behövs för att få den uppsättning du vill ha. Hårförlängning och/eller annan utfyllnad kan vi beställa till dig eller om du redan har själv så tar du med dig det till salongen.

 

Fransar och bryn

Vi plockar och formar brynen efter dina önskemål och tar även hänsyn till din nuvarande brynform.
Hos oss kan du även färga dina bryn och fransar. När du färgar dina bryn så är det endast brynstråna som blir färgade så du kan inte få tjockare bryn med färg. Dock så kommer det att ligga färg på huden precis efter din behandling, som gör att brynen kan upplevas mörkare när de är nyfärgade, detta tvättas bort efter 1-2 tvättar.

Färgen på brynen tvättas bort efter ca 6-8 veckor beroende på hur ofta du tvättar ditt ansikte.
När du färgar dina fransar håller det ca 6 veckor då du hela tiden tappar och får nya fransar. Färgning av fransar ger en inramning av ögonen utan att behöva använda mascara, du får dock ingen ökad längd eller volym av en färgning. Färgade fransar passar dig som inte sminkar dig mycket eller vill slippa sminka dig på semestern.

Våra frisörer

Klicka på våra namn för att läsa mer

Madeleine Boström

DSC_0133Namn: Madeleine Boström

Yrke:  Frisör här på salong Be Lövely i Malmö. Jag har varit färdigutbildad frisör sedan 2009, har gesällbrev och har arbetat både heltid och halvtid sedan dess.

Allmän information: Jag älskar att skapa en ny hårfärg till dig som kund, att se förändringen från att du kommer in på salongen tills du går ut igen med din nya färg. Jag färgar allt från en uppfräschning av din egen färg till mer extrema färger, jag använder mig av olika tekniker så som ombre, slingor och balayage. Vill du ha en ny frisyr, bara klippa topparna, göra en lockpermanent, keratinbehandling eller kanske sätta i en hårförlängning? Tillsammans skapar du och jag håret som du vill ha. Varmt välkommen

Jessica Nilsson Honoré

DSC_0153

Namn: Jessica Nilsson Honoré

Yrke/utbildning: Gick min utbildning hos Leif ohlin  i  1 ½ år. Jag har sedan dess varit verksam här på salongen.

Allmän information

Jag arbetar även som makeup artist/ stylist sedan 2005 då de har varit en del av mitt arbete

i mina projekt inom tv,teater m.m.

Behöver du råd och tips om frisyrer och hårfärger som passar dig är du välkommen.

Kom och testa! Jag är inte rädd för att prova och skapa nya ideér tillsammans med dig!

 

Rebecca

Namn: Rebecca

Utbildning: Frisör här på salong Be Lövely i Malmö. Jag har varit färdigutbildad frisör sedan 2014 och har arbetat på heltid sedan dess.

Allmän information: Vill du bara fräscha upp topparna eller få en helt ny frisyr? Tillsammans med mig så skapar vi frisyren som du vill ha. Jag älskar att utföra extrema förändringar, jag färgar allt från naturliga hårfärger till crazy colors, täcker gråa hår, skapar en ny färg med balayage, ombre och vanliga slingor. Jag utför både rak- och lockpermanent, keratinbehandling och hårförlängning. För att just du ska hitta en tid som passar dig erbjuder jag både sena kvällstider och lördagar. Varmt välkommen