Upplev GK.s keratin behandling

  • Gör ditt hår glansigt, frizz-fritt, lätthanterligt och levande utan plattänger och styling
  • Keratinet är vårdande och skyddande
  • Varaktigt resultat som håller upp till 3-5 månader
  • Plockar fram  lyster i din nuvarande hårfärg.
  • Ger ett utslätande resultat (plockar ej bort lockar)

Behandlingen ska inte jämföras med rak- permanent, eftersom den inte plockar bort lockar, keratinet rekonstruerar istället håret genomet att reparera och ger ett långtidsverkande resultat.

 

För fler Frågor Kontakta oss gärna på telefon, Facebook eller mejl.

 

Enastående skydd

GKhair är det första och enda företaget som lyckats utnyttja skönhetsfördelarna med juvexin, som tillförs i håret i sitt naturliga tillstånd. Hair Taming System är konstruerat till att rekonstruera håret genom att reparera och ge ett långverkande konditionering och skydd. Till skillnad mot hydrolicerat keratin, är det livsviktiga aminosyrorna i juvexin intakta enligt behandlingen vilket återställer och behåller hårets ungdomliga vitalitet. De långa proteinkedjorna i juvexin är mycket likt hårets egna keratin. Juvexin kommer från fårull och utvinns genom en miljövänlig process.

 

Penetrerar och skyddar

Juvexin finns exklusivt i produkter från GKHair hår Taming System runt om i hela världen och består av en  speciell blandning av proteiner, optimerade för hår. Det behåller hårets naturliga egenskaper genomet att skapa ett skydd i varje hårstrå. Håret rekonstrueras från insidan och ut till hårets fjällskikt och skyddar mot skadliga UV-strålar, föroreningar, kemiska behandlingar, skador från daglig schamponering och styling.

 

Perfekt för alla sorterare hår

Hair Taming System med juvexin är konstruerat till att reducera frissighet, ge glans och göra håret mer lätthanterligt. Det kan appliceras över alla kemiska behandlingar, som färg, slingor, intensivtoningar och blekning. I obehandlat hår kommer resultatet att förbättras efter varje behandling.

Mer information:

Videor fran GK Hair

 

Läs mer OM GK Hair OCH deras Produkter –  Gkhair.com