I en välkomnande miljö blir du väl omhändertagen av vår certifierade massageterapeut.
Vi erbjuder Klassisk svensk massage, Hot stones, Regndroppsmassage och Access bars.
Hos oss är du i fokus och vi gör vårt yttersta för att du ska få en avkopplande stund!

Massage

Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress. Regelbunden massage motverkar även trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Massage påverkar kroppen positivt både fysiskt och mentalt. Den har en rehabiliterande och förebyggande effekt och kan användas som behandlingsform i flera olika sammanhang.

Klassisk svensk massage

En djupgående massage där du kan välja halvkropp (rygg, axlar och nacke) eller helkroppsmassage. Vi masserar med det tryck som du önskar och fokuserar på att få bot på ömma muskler och knutor. Helkroppsmassage börjar på ryggen och följs av axlar, nacke, fötter, ben, armar, bröst och avslutas med en skön ansiktsmassage.

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage använder sig av en massageteknik som härstammar från Tibet och inspiration hämtas från lakotaindianernas helande ritualer. Under behandlingen används 9 olika eteriska oljor, allt från oljor som piggar upp, stärker immunförsvaret och hjälper minnet till oljor som minskar ångest och förbättrar sömnen. Oljorna droppas likt regndroppar på både rygg och fötter och masseras in med fjäderlätta rörelser.

När oljorna absorberas av kroppen förstärks dina nerv- och motoriska funktioner och i kombination med den fjäderlätta massagen ökar välbefinnandet. Eftersom dofterna från de eteriska oljorna registreras i hjärnans känslocenter, kan effekten bli att du även upplever en känslomässig balans och glädje.

Regndroppsmassage är lugnande, rogivande, läkande för kropp och själ samt ger dig ny energi.

Hot stones

Varma lavastenar placeras ut i händer, på fötter och rygg. Deras alstrande värme fördjupar massagens egenskaper och skapar en stund av total avslappning. Efter behandlingen kommer du känna dig uppmjukad, varm och avstressad.

Access Bars

Access Bars är en behandlingsteknik som är djupt avslappnande och utrensande. Den kan ge din kropp möjlighet till full avkoppling, den tystar tankebruset och sätter igång energiflödet. Access Bars är en internationellt beprövad metod sedan mer än 20 år tillbaka, där vi genom lätt huvudberöring på 32 punkter rensar vi kroppens ”hårddisk” där alla spänningar och blockeringar sitter. Access Bars ger även minskad stress, djupare sömn, stärker självkänslan och ger en ökad livsglädje.

Priser

För priser på samtliga behandlingar, se vår prislista.

Vår massageterapeut

Namn: Maria Nord Caspari

Utbildning: Jag är diplomerad massör via Physio Education sedan januari 2018 och har jobbat med massage på halvtid sedan dess. Under 2017 och 2018 har jag även utbildat mig och blivit diplomerad i Regndroppsmassage, Access Bars och Hot Stones.

Allmän information: Jag brinner för att hjälpa människor att må bra på olika sätt och älskar nya utmaningar. Jag utför allt från avslappnande behandlingar för ökat välbefinnande till att lösa upp smärtsamma knutor i kroppen. Tillsammans med dig som kund anpassar jag massagen för att just du ska få ut det mesta av behandlingen. Varmt välkommen!