Ny trend?…eller kanske inte :)

inspiration

 

När vi är ute och letar ny inspiration eller nya trender på internet träffar vi på lite allt möjligt. Då och då dyker det upp bilder liknande ovanstående, så kallade ankfötter/duck feet nails (vänster på bilden) och humpnails (höger på bilden), dessa är stora trender utomlands.

 

Ankfötterna är en så pass stor trend att det finns tippar i denna form till när man gör nytt set naglar, humpnails måste dock byggas upp lager för lager.

 

Man måste ju undra om folk vill ha detta för att de tycker det är snyggt eller för att de helt enkelt tröttnat på ”vanliga” naglar. Vi undrar även om de som kom på dessa former, särskilt humpnails, har tänkt igenom om detta verkligen är hälsosamt för den egna nageln. Det känns som att det borde bli väldigt tungt på nageln och att risken finns att man tvingar nageln att växa i en annan form än den naturligt gör.

 

Inga av dessa nagelformer är något vi gör på salongen men vi kände ändå att vi vill visa er vilka trender det finns runt om i världen. Vad tycker ni? Är detta något för er? Eller vill ni som vi, hålla er till de vanliga formerna?

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Boka tid online
Din varukorg