Nagelterapeut

Vi har den enda nagelutbildningen med inriktning mot eget företagande. Genom föreläsningar inom bl.a. bokföring, skatter och marknadsföring. underlättar vi för dig som vill starta/driva eget företag. Vi ger dig en helhetslösning så att du blir konkurrenskraftig och kan känna dig trygg i din nya yrkesroll, oavsett om du vill arbeta på heltid eller ha det som ett roligt sidoprojekt. Du får en komplett utbildning i Nail Selection – Gelé, gellack och manikyr/handspa.

En nagelutbildning utöver det vanliga!

 – Som nagelteknolog får du möjlighet att vara kreativ och använda din fantasi –

 

SEYF godkänd!

 

Du börjar med att utföra behandlingar på en träningshand och övergår sedan till modeller. Nästa steg i att utvecklas mot eget företagande är att ha riktiga kunder, med egen vilja och önskemål. Under kursen får du lära dig att möta kunder genom att vi erbjuder elevbehandlingar, där lär du dig att stå på egna ben samtidigt som vi lärare finns tillgängliga om frågor eller problem uppstår.

 

Kursen är på 160 lärarledda timmar. Vi tar endast in fyra elever/kursstart, detta för att ge dig så mycket kvalitetstid som möjligt. Kurstillfällena är uppdelade på halv- och heldagar förlagda på förmiddagar/eftermiddagar/kvällar och helger för största möjliga flexibilitet. I kursen finns 4 obligatoriska heldagar – två teoridagar, en dekorationsdag och en företagsdag.

 

Pris: 40.000 kr (exkl moms)
(Delbetalningsmöjlighet via Medical Finance)
Startpaket ingår till ett värde av ca 10.000 kr
Från kursstart får du 10% rabatt på alla köp i vår butik/webshopp under ett år!

 

Kursstart sker löpande under året.
Kontakta oss för mer info!

Komplettera gärna med följande utbildningar

Tandblekning
Lashlift

Boka tid online
Din varukorg