Vadå det är ju bara hårfärg? Hur illa kan det gå?

Men tänk efter vad du gör innan du går och köper färg ute i butiken till ditt hår!

 

Självklart är det ett billigare alternativ än att komma till vår salong och få håret färgat, men det kan resultera i en dålig investering!

Det är inte ovanligt att det ändå slutar med att du måste boka tid hos oss eller på en annan salong för att du har fått ett ojämnt resultat eller en annan nyans än den du tänkt dig

.color

 

TÄNK PÅ ATT:

 

En blond och en brunett som vill få exakt samma resultat kan inte använda samma färgrecept p.g.a. deras utgångsläge.

 

Hår som är både färgat eller helt ofärgat (t.ex. som när du har en utväxt) kan heller inte använda samma recept i hela håret.

 

Om man bara vill tona håret så innehåller de produkter som har två komponenter (en tub med färg och ytterligare en produkt för att blanda den med) i regel väteperoxid vilket innebär att slutprodukten är en färg och inte en toning!

 

Frisörerna får ibland korrigera misslyckade hemma-färgningar, vilket kan bli betydligt mer kostsamt för plånboken och mer påfrestande för håret än om du gått till en salong från första början.

Hos oss på salongen eller annan salong får du en analys av din nuvarande hårfärg, tillstånd på håret och pigment. Frisörer tittar alltid på ditt utgångsläge för att avgöra vilken hårfärg som ska i och för att avgöra receptet (vilken väteperoxid, formeln etc.) som gör att resultatet blir det du vill ha. Vad som kan göras för att blanda till den perfekta färgen och få ett fint och jämt slutresultat.

 

Så tänk efter innan du går och köper färg till håret. Det lönar sig i slutändan att besöka en salong.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Boka tid online
Din varukorg