Fransförlängning

Fransstylisterna på salongen har utbildning i både singel-och volymfransar. Hos oss är de en självklarhet att arbeta professionellt och ge en behandling som inte skadar dina egna fransar. Tillsammans med dig konsulterar vi metod, böj, längd och tjocklek på fransarna för att kunna uppnå ditt önskade resultat. Vi arbetar även med lashdesigns för att ge varje kund ett individanpassat resultat med de lilla extra.
Att du ska känna dig nöjd är av största vikt för oss!

Singelfransar

Med denna metod sätts en frans på varje naturlig frans, vilket ger ett naturligt snyggt resultat. Vi anpassar tjockleken på fransen för att inte belasta dina egna fransar.

Volymfransar

Med denna metod skapar vi perfekta små knippen för hand. Varje knippe görs med 2-5 fransar och skapas efter vad din frans orkar bära utan att ta skada. Då varje volymfrans väger mindre än en singelfrans motsvarar ett knippe med 4 volymfransar samma vikt som 1 singelfrans. Med volymmetoden är möjligheterna stora! Då varje knippe specialdesignas kan man få allt från en soft naturlig volym till mer volym beroende på vad du som kund önskar och fransarna orkar.

Återbesök

Beroende på dina fransars växtcykel och antal naturliga fransar tappar du ca 2-5 naturliga fransar om dagen. På ett öga har man ca 50-200 fransar beroende på ålder och gener. Påfyllning av fransarna rekommenderas var 3:e till var 4:e vecka för att behålla ett fint resultat. Vid en påfyllning skalas utväxta och lösa fransar av, därefter limmas nya fransar på. Ungefär 30-50% av lösfransarna brukar vara kvar efter ca 3 veckor.

Att tänka på inför varje besök:

Kom utan smink runt ögon.

Inga kontaktlinser under behandlingen.

Fransarna ska vara ordentligt rengjorda från smink.

Skötselråd

  • Undvik vatten på fransarna de första 12 timmarna efter behandlingen.
  • Tvätta fransarna 2 gånger per dag med fransschampo.
  • Använd inte oljebaserade produkter runt ögonen eller produkter som innehåller propylene glykogen.
  • Undvik mascara på både under-och överfransarna.
  • Undvik att gnugga på fransarna.
  • Borsta fransarna ovanifrån.
  • Ta inte bort fransarna själv. Boka tid för borttagning om du inte vill fortsätta med fransförlängning.
  • För bäst och snyggast resultat rekommenderas återbesök efter ca 3 veckor.
  • För att din fransförlängning ska hålla så bra som möjligt och inte slita på de naturliga fransarna är det viktigt att följande skötselråd följs. Följs inte skötselråden upphör hållbarhetsgarantin. Observera att mediciner, stress, hormoner, graviditet och sorg kan påverka fransarna negativt.

Priser

För priser på samtliga behandlingar, se vår prislista på bokadirekt.

VÅRA FRANSSTYLISTER

Alexandra

Namn: Alexandra Nerius

Utbildning: Jag är certifierad fransstylist via Look by Linn sedan våren 2019.

Allmän information: Våren 2018 kom förälskelsen för fina fransar och jag påbörjade min utbildning. Att designa med olika längder, böjar och tjocklekar är något jag verkligen brinner för. Hos mig får du alltid specialdesignade fransar för att framhäva just dina ögon. Att arbeta tryggt och säkert är av stor vikt för mig och hos mig är både du och dina fransar i trygga händer. Varmt välkommen!

Boka tid online
Din varukorg