Frisör

Vi erbjuder många typer av behandlingar och arbetar för att hitta dig i trenden samtidigt som din personliga stil bevaras.
Vi går regelbundet på kurser och hämtar ny inspiration från både modevisningar och trendsättare.
Luta dig tillbaka och koppla av, vi tar hand om dig!

Klippning

Frisyren vi skapar är noggrant genomtänkt, vi tar hänsyn till ansiktsform, hårets struktur och dina önskemål. Vi klipper allt från toppar till avancerade frisyrer, beroende på frisyr och kvalitet på ditt hår rekommenderas återbesök var 6-10:e vecka. När du klipper dig hos oss ingår tvätt, föning och styling om så önskas. Produkterna som används väljs alltid med omsorg för att passa just ditt hårs behov.

Färg

Att arbeta med skonsamma produkter som är bra för både dig och miljön är en självklarhet för oss, därför blev valet O&M. Produkter från O&M är fria från ammoniak, PPD och resorcinol. Färgen är skonsam för hårbotten, återfuktande och mjukgörande under hela färgprocessen. O&M ger dig ett professionellt och hälsosamt resultat.

Färgning

Färgning eller toning ger ditt hår en ökad intensitet, det skapar mer glans och ger lyster till hela håret.
Till dig med obehandlat hår kan vi erbjuda ljusfärgning, som ger en svalare blond nyans.

Slingor

Slingor kan göras i både mörka och ljusa nyanser. Med slingor skapas allt från naturliga hårfärger till dramatiska effekter. För bästa resultat jobbar vi främst med folieslingor där vi enkelt kan bestämma tjocklek och placering på slingorna samtidigt som vi bevarar ditt hårs kvalitet.

Balayage

Balayage används för att skapa en naturlig solkysst look där håret endast är ett par nyanser mörkare i botten än i längderna. Längderna ljusas upp och din naturliga hårfärg bevaras närmast hårbotten vilket gör att du kan gå längre mellan dina frisörbesök utan att få en skarp utväxt.

Ombre

Ombré innebär en mörkare bottenfärg och märkbart ljusare längder vilket skapar mer konstraster i ditt hår. En ombré med din naturliga färg närmast hårbotten håller sig snygg utan täta frisörbesök.

Vi är en certifierad Olaplex salong och utför inga kemiska behandlingar utan Olaplex!

Vi är en certifierad Olaplex salong och utför inga kemiska behandlingar utan Olaplex!

Vi är en certifierad Olaplex salong och utför inga kemiska behandlingar utan Olaplex!

Vi är en certifierad Olaplex salong och utför inga kemiska behandlingar utan Olaplex!

Olaplex en unik molekyl

– Olaplex är en patenterad molekyl som återskapar och duplicerar hårets svavelbindningar –

Likt en spindel som bygger ett starkt nät med många trådar återskapar Olaplex-molekylen nätet som hårstrået består av (svavelbindningar). Dessa är högst viktiga då det förhindrar håret från att bli allt för påfrestat och i värsta fall brytas av. Tack vare dessa molekyler blir håret starkare och friskare. När Olaplex adderas i kemiska behandlingar, såsom färgning, blekning, permanent osv blir det ett bättre resultat, färg sitter bättre utan att ”läcka” då håret nu är mindre poröst.

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. Givetvis finns det fortfarande begränsningar för vad håret kan utsättas för på kort tid, vi gör alltid en individuell bedömning om vad som är möjligt vid stora färgförändringar.

– Olaplex ger nu det som tidigare var omöjligt en chans att lyckas –

Vi är en certifierad Olaplex salong och utför inga kemiska behandlingar utan denna revolutionerande molekyl!

Hårförlängning

– Hairtalk extensions –

– Kreativitet med obegränsade möjligheter –

Hairtalk är en revolutionerande produkt och med sina patenterade tejpfästen är Hairtalk unikt och skonsamt mot ditt eget hår. Med Hairtalk kan vi förlänga, förtjocka och/eller ändra färgen på ditt hår, Hairtalk använder sig bara av hår med högsta kvalitet. För att säkerställa att produkterna används korrekt och att du som kund får det bästa möjliga resultatet har  våra frisörer gått en obligatorisk utbildning inom Hairtalk.

 

Håruppsättning

– För små och stora ögonblick –

En snygg håruppsättning passar lika bra till vardags som till fest, oavsett om du vill ha en avancerad uppsättning eller kreativ frisyr. Inför bröllop, bal, student och fest skapar vi frisyrer och håruppsättningar, som är individuellt utformade för dig och din hårtyp. Våra frisörer skapar den perfekta känslan för både den lilla och stora festen.

Bröllop

Inför bröllopsdagen erbjuder vi en konsultation där vi vägleder dig genom uppsättning, accessoarer, tiara, slöja, hårförlängning och andra önskningar såsom dina tärnors uppsättningar m.m. En konsultation rekommenderas senast 3-4 veckor innan bröllopsdagen och är inkluderad i priset. På bröllopsdagen är du välkommen att ta med ett mindre sällskap och du har även möjlighet att klä om på salongen. Vi bjuder på svalkande dryck och avkoppling för dig och ditt sällskap.

Att tänka på

Boka tid för konsultation i god tid.

Boka tid för slingor/färgning minst 2 veckor innan bröllopsdagen.

Beställ/köp accessoarer/hårsmycke i god tid och ta med till konsultationen.

Beställ/köp löshår i god tid.

Önskas färska blommor i uppsättningen tas dessa med av dig

Tvätta och föna håret dagen innan håruppsättningen.

Spray-tan rekommenderas 2 dagar innan bröllopet/festen/balen.

 

Är du ute i sista minuten? Tveka inte att höra av dig.
Vi gör vårt bästa för att hjälpa dig!

Permanent

– Permanent är en trend på väg tillbaka! –

Hos oss erbjuder vi både rak- och lockig permanent.
I våra permanentbehandlingar använder vi alltid Olaplex för en skonsammare behandling, givetvis utan att resultatet påverkas. Har du nyfärgat hår rekommenderar vi att du väntar minst 2 veckor innan du gör en permanent och vill du färga håret efter en permanent bör du vänta minst 2 veckor. Resultatet på en permanent är alltid individuellt beroende på vilken struktur och kvalité ditt hår har. Efter en permanentbehandling ska håret inte tvättas på 48 timmar och för att bibehålla ett snyggt resultat bör du använda produkter som rekommenderas för ditt hår.

Lockpermanent

Hos oss kan du få både stora och små lockar eller ett vågigt resultat. Vi väljer spolar efter ditt hår får att skapa önskat slutresultat.

Rakpermanent

En rakpermanent ger ett utslätande resultat, en naturlig finish och tar bort frissighet. Rakpermanent ger inte ett helt platt resultat som när du använder plattång. Behandlingen ger olika resultat beroende på utgångsläget, dvs. hur lockigt ditt hår är.

GK Keratinbehandling

– Återuppbygg, reparera och ge ditt hår ett långverkande skydd –

GK-Keratinbehandling vars huvudingrediens, Juvexin, är konstruerad till att reducera frissighet, ge glans och göra håret mer lätthanterligt. Ett obehandlat hår kommer få det bästa resultatet, men behandlingen kan även appliceras på alla kemiskt behandlade hår så som; färg, slingor, intensivtoningar och blekningar.

Juvexin innehåller essentiella aminosyror vilket återställer och behåller hårets ungdomliga vitalitet. Juvexin utvinns ur fårull och dess proteinkedjor är mycket lika hårets eget keratin vilket gör att behandlingen kan återuppbygga, reparera och ge håret ett långverkande skydd.

Keratinbehandlingen ger ett utslätande resultat, den ska dock inte jämföras med en rakpermanent då den inte tar bort lockar ut håret. Resultatet från behandlingen varar 3-5 månader och ett återbesök med 4 månaders mellanrum rekommenderas för att bibehålla hårets kvalité och lyster.

GKs alla produkter att använda hemma innehåller det patenterade Juvexinet och viktiga proteiner, det behåller hårets naturliga egenskaper genomet att skapa ett skydd i varje hårstrå. Håret rekonstrueras från insidan och ut till hårets fjällskikt och skyddar mot skadliga UV-strålar, föroreningar, kemiska behandlingar, skador från daglig schamponering och styling.

För ett näringsrikt och återfuktat hår!
Lugnar och bevarar normala till torra hår.

För ett varaktigt resultat!
Skyddar mot UV/UVA strålar.

För en balanserad hårbotten!
Lugnar och balanserar normala till feta hår.

Malibu C

– Din räddning för ett hälsosammare hår –

Malibu C innehåller ett unikt vitaminkomplex (c-vitamin) i sin allra renaste form och tillsammans med antioxidanter avlägsnas alla orenheter och beläggningar från håret på ett skonsamt sätt. Med naturinspirerade produkter och en patenterad teknologi ger Malibu C dig ett omedelbart resultat och lämnar håret återställt till sin naturliga kvalitet.

I Skåne och stora delar av världen har vi så kallat hårt vatten, vilket ger ansamlingar av kalk, rost och skadliga mineraler i hår och hårbotten. Detta kan orsaka matt och livlöst hår, blonda hår får med tiden gula och/eller gröna nyanser, håret kan få oönskade färgresultat, och hårbotten kan drabbas av klåda eller andra hårbottenproblem.

Lyckligtvis kommer Malibu C Wellness hårvårdsserie till vår hjälp med produkter för både salongsbehandling och hemmabruk. Produkterna innehåller inga parabener, sulfater, gluten eller artificiella dofter. Alla produkter är 100% veganska. På salongen erbjuder vi skonsamma avfärgningar samt Malibu makeover som går in på djupet och frigör håret från mineraler, metaller, läkemedel och andra färgblockerande ämnen. Malibu makeover stärker håret från insidan och ger ett hälsosamt hår, fyllt av liv!

För en hälsosam hårbotten!
Eliminerar klåda, mjäll och irritation.

För ett mjukare, glansigare och återfuktat hår!
Eliminerar avlagringar och orenheter.

För en oemotståndlig blond nyans!
Eliminerar gula toner.

Ett djuprengörande schampo som skonsamt tar bort beläggingar från stylingprodukter.

Ett reparerande balsam med proteiner som återuppbygger och återfuktar skadat hår

Priser

För priser på samtliga behandlingar, se vår prislista.

Produkter

EVO

En exklusiv produktserie som är skapad för att du som kund ska tänka till och ifrågasätta vad du använder i ditt hår.

MILKSHAKE

En prisvärd produktserie som endast säljs på utvalda salonger. Milkshake säljs inte online för att du som kund ska få en professionell konsultation innan köp.

– saving ordinary humans from themselves –

– use the power and beauty of nature –

Märket är innovativt, håller sig till sanningen, produkterna är personliga och lyxiga, fria från sulfater, parabener, DEA, TEA, MIT och propylenglykol. Det mesta inom serien är veganskt och glutenfritt. I produkterna finns inga onödiga ingredienser, påhittade teknologier, inga myter och inga tricks!

Produkterna har en lyxig spa-känsla och är uppbyggda av mjölkprotein, naturliga ingredienser och fruktextrakt.

Våra frisörer

Namn: Rebecca Nilsson

Utbildning: Jag är färdigutbildad frisör sedan 2014 och har arbetat på heltid sedan dess.

Allmän information: Vill du bara fräscha upp topparna eller få en helt ny frisyr? Tillsammans med mig så skapar vi frisyren som du vill ha. Jag älskar att utföra extrema förändringar, jag färgar allt från naturliga hårfärger till crazy colors, täcker gråa hår, skapar en ny färg med balayage, ombre och vanliga slingor. Jag utför både rak- och lockpermanent, keratinbehandling och hårförlängning. För att just du ska hitta en tid som passar dig erbjuder jag både sena kvällstider och lördagar. Varmt välkommen.

Namn: Madeleine Boström

Utbildning: Jag är färdigutbildad frisör sedan 2009, har gesällbrev och har arbetat på både hel-och halvtid sedan dess.

Allmän information: Jag älskar att skapa en ny hårfärg till dig som kund, att se förändringen från att du kommer in på salongen tills du går ut igen med din nya färg. Jag färgar allt från en uppfräschning av din egen färg till mer extrema färger, jag använder mig av olika tekniker så som ombre, slingor och balayage. Vill du ha en ny frisyr, bara klippa topparna, göra en lockpermanent, keratinbehandling eller kanske sätta i en hårförlängning? Tillsammans skapar du och jag håret som du vill ha. Varmt välkommen.

Namn: Jessica Nilsson Honoré

Utbildning: Jag är färdigutbildad frisör sedan 2010 och make-up artist sedan 2006 och har arbetat deltid sedan dess samtidigt som jag jobbar som stylistlärare på gymnasienivå.

Allmän information: Är du sugen på något extra? Jag har gjort allt från teaterstyling på Malmö Opera och barnprogramsminkningar till klassisk styling för SVT och eleganta bröllopsuppsättningar. Jag är på salong Be Lövely en kväll i veckan där jag ständigt utvecklas inom frisör-yrket. För dig som ska gifta dig eller har något annat projekt, jobbar jag givetvis även helger för att din dag ska bli så fantastisk som möjligt! Varmt välkommen.

Boka tid online
Din varukorg