Frisör

Vi erbjuder många typer av behandlingar och arbetar för att hitta dig i trenden samtidigt som din personliga stil bevaras.
Vi går regelbundet på kurser och hämtar ny inspiration från både modevisningar och trendsättare.
Luta dig tillbaka och koppla av, vi tar hand om dig!

Klippning

Frisyren vi skapar är noggrant genomtänkt, vi tar hänsyn till ansiktsform, hårets struktur och dina önskemål. Vi klipper allt från toppar till avancerade frisyrer, beroende på frisyr och kvalitet på ditt hår rekommenderas återbesök var 6-10:e vecka. När du klipper dig hos oss ingår tvätt, föning och styling om så önskas. Produkterna som används väljs alltid med omsorg för att passa just ditt hårs behov.

Färg

Vi använder av oss Optima Total från Four Reasons.
Optima Total är en vegansk och doftfri färg som täcker grått hår upp till 100% på endast 10 minuter. Färgerna är lätta att applicera samt ger ett fint och naturligt resultat. De är berikade med fermenterade gröna kaffebönor, antioxidant polyfenoler och koffein vilket stimulerar mikrocirkulationen i hårbotten samt främjar hårbottens välmående.

Färgning

Färgning eller toning ger ditt hår en ökad intensitet, det skapar mer glans och ger lyster till hela håret.
Till dig med obehandlat hår kan vi erbjuda ljusfärgning, som ger en svalare blond nyans.

Slingor

Slingor kan göras i både mörka och ljusa nyanser. Med slingor skapas allt från naturliga hårfärger till dramatiska effekter. För bästa resultat jobbar vi främst med folieslingor där vi enkelt kan bestämma tjocklek och placering på slingorna samtidigt som vi bevarar ditt hårs kvalitet.

Balayage

Balayage används för att skapa en naturlig solkysst look där håret endast är ett par nyanser mörkare i botten än i längderna. Längderna ljusas upp och din naturliga hårfärg bevaras närmast hårbotten vilket gör att du kan gå längre mellan dina frisörbesök utan att få en skarp utväxt.

Ombre

Ombré innebär en mörkare bottenfärg och märkbart ljusare längder vilket skapar mer konstraster i ditt hår. En ombré med din naturliga färg närmast hårbotten håller sig snygg utan täta frisörbesök.

Vi är en certifierad Olaplex salong och utför inga kemiska behandlingar utan Olaplex!

Olaplex en unik molekyl

– Olaplex är en patenterad molekyl som återskapar och duplicerar hårets svavelbindningar –

Likt en spindel som bygger ett starkt nät med många trådar återskapar Olaplex-molekylen nätet som hårstrået består av (svavelbindningar). Dessa är högst viktiga då det förhindrar håret från att bli allt för påfrestat och i värsta fall brytas av. Tack vare dessa molekyler blir håret starkare och friskare. När Olaplex adderas i kemiska behandlingar, såsom färgning, blekning, permanent osv blir det ett bättre resultat, färg sitter bättre utan att ”läcka” då håret nu är mindre poröst.

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. Givetvis finns det fortfarande begränsningar för vad håret kan utsättas för på kort tid, vi gör alltid en individuell bedömning om vad som är möjligt vid stora färgförändringar.

– Olaplex ger nu det som tidigare var omöjligt en chans att lyckas –

Vi är en certifierad Olaplex salong och utför inga kemiska behandlingar utan denna revolutionerande molekyl!

Hårförlängning

– Hairtalk extensions –

– Kreativitet med obegränsade möjligheter –

Hairtalk är en revolutionerande produkt och med sina patenterade tejpfästen är Hairtalk unikt och skonsamt mot ditt eget hår. Med Hairtalk kan vi förlänga, förtjocka och/eller ändra färgen på ditt hår, Hairtalk använder sig bara av hår med högsta kvalitet. För att säkerställa att produkterna används korrekt och att du som kund får det bästa möjliga resultatet har  våra frisörer gått en obligatorisk utbildning inom Hairtalk.

Håruppsättning

– För små och stora ögonblick –

En snygg håruppsättning passar lika bra till vardags som till fest, oavsett om du vill ha en avancerad uppsättning eller kreativ frisyr. Inför bröllop, bal, student och fest skapar vi frisyrer och håruppsättningar, som är individuellt utformade för dig och din hårtyp. Våra frisörer skapar den perfekta känslan för både den lilla och stora festen.

Bröllop

Inför bröllopsdagen erbjuder vi en konsultation där vi vägleder dig genom uppsättning, accessoarer, tiara, slöja, hårförlängning och andra önskningar såsom dina tärnors uppsättningar m.m. En konsultation rekommenderas senast 3-4 veckor innan bröllopsdagen och är inkluderad i priset. På bröllopsdagen är du välkommen att ta med ett mindre sällskap och du har även möjlighet att klä om på salongen.

Att tänka på

Boka tid för konsultation i god tid.

Boka tid för slingor/färgning minst 2 veckor innan bröllopsdagen.

Beställ/köp accessoarer/hårsmycke i god tid och ta med till konsultationen.

Beställ/köp löshår i god tid.

Önskas färska blommor i uppsättningen tas dessa med av dig

Tvätta och föna håret dagen innan håruppsättningen.

Spray-tan rekommenderas 2 dagar innan bröllopet/festen/balen.

Är du ute i sista minuten? Tveka inte att höra av dig.
Vi gör vårt bästa för att hjälpa dig!

Malibu C

– Din räddning för ett hälsosammare hår –

Malibu C innehåller ett unikt vitaminkomplex (c-vitamin) i sin allra renaste form och tillsammans med antioxidanter avlägsnas alla orenheter och beläggningar från håret på ett skonsamt sätt. Med naturinspirerade produkter och en patenterad teknologi ger Malibu C dig ett omedelbart resultat och lämnar håret återställt till sin naturliga kvalitet.

I Skåne och stora delar av världen har vi så kallat hårt vatten, vilket ger ansamlingar av kalk, rost och skadliga mineraler i hår och hårbotten. Detta kan orsaka matt och livlöst hår, blonda hår får med tiden gula och/eller gröna nyanser, håret kan få oönskade färgresultat, och hårbotten kan drabbas av klåda eller andra hårbottenproblem.

På salongen erbjuder vi skonsamma avfärgningar samt Malibu Makeover som går in på djupet och frigör håret från mineraler, metaller, läkemedel och andra färgblockerande ämnen. Malibu Makeover stärker håret från insidan och ger ett hälsosamt hår, fyllt av liv!

Produkter

GOLD PROFESSIONEL HAIRCARE

Det danska varumärket som föddes ur passionen för, och kärleken till, frisöryrket som hantverk!

Personer med många års erfarenhet av produktutveckling har tillsammans tagit fram ett komplett sortiment hårvård, styling och färger. Produkter som till stor del består av noggrant utvalda förnybara och hållbara ingredienser som rena essentiella oljor, växtextrakt och naturliga antioxidanter. Sortimentet är dessutom fritt från parabener, ammoniak, sulfater, PPD and resorcinol. Skonsamma produkter som tar hänsyn till både miljö och kund.

Priser

För priser på samtliga behandlingar, se vår prislista på bokadirekt.

Våra frisörer

Namn: Matilda Alfredsson

Utbildning: Jag är färdigutbildad frisör sedan 2015, har gesällbrev och har arbetat på heltid sedan dess.

Allmän information: Tillsammans med dig som kund vill jag skapa din nya färg och frisyr! Jag vill även hjälpa dig att ha en så hållbar färg som möjligt och att du kan hantera din nya frisyr hemma med fantastiska produkter från vår shop innan vi ses igen. Jag älskar att göra folieslingor eftersom det finns så många olika sätt att göra det på för att ta fram kundens bästa sida. Mörka eller ljusa toner, kortklippt eller toppklippning, barn eller pensionär, förändring eller uppfräschning, jag tar mer än gärna emot er alla! Jag jobbar dag, kväll samt helger, ser framemot att ha en rolig och härlig stund i stolen tillsammans med dig! Varmt välkommen.

Namn: Madeleine Boström

Utbildning: Jag är färdigutbildad frisör sedan 2009, har gesällbrev och har arbetat på både hel-och halvtid sedan dess.

Allmän information: Jag älskar att skapa en ny hårfärg till dig som kund, att se förändringen från att du kommer in på salongen tills du går ut igen med din nya färg. Jag färgar allt från en uppfräschning av din egen färg till mer extrema färger, jag använder mig av olika tekniker så som ombre, slingor och balayage. Vill du ha en ny frisyr, bara klippa topparna, göra en lockpermanent, keratinbehandling eller kanske sätta i en hårförlängning? Tillsammans skapar du och jag håret som du vill ha. Varmt välkommen.

Namn: Jessica Nilsson Honoré

Utbildning: Jag är färdigutbildad frisör sedan 2010 och make-up artist sedan 2006 och har arbetat deltid sedan dess samtidigt som jag jobbar som stylistlärare på gymnasienivå.

Allmän information: Är du sugen på något extra? Jag har gjort allt från teaterstyling på Malmö Opera och barnprogramsminkningar till klassisk styling för SVT och eleganta bröllopsuppsättningar. Jag är på salong Be Lövely en kväll i veckan där jag ständigt utvecklas inom frisör-yrket. För dig som ska gifta dig eller har något annat projekt, jobbar jag givetvis även helger för att din dag ska bli så fantastisk som möjligt! Varmt välkommen.

Boka tid online
Din varukorg