Plasma Pen

Plasma Pen-behandling – ett revolutionerande icke-kirurgiskt ingrepp som ger otroliga resultat.

Plasma Pen-behandling är en banbrytande metod där avancerad plasmateknik stimulerar produktionen av kollagen i din hud, hjälper till att strama upp, minska överskottshud och bidra till hudföryngring. Förutom detta används även Plasma Pen för att ta bort oönskade pigmentfläckar i ansiktet eller på kroppen.

Plasma Pen – för många olika hudproblem

En av de stora fördelarna med Plasma Pen-behandling är att den effektivt kan hantera ett brett spektrum av hudproblem. Oavsett om du har kämpat med slapp hud, fina linjer och rynkor, acne-ärr, solfläckar/pigmentfläckar eller till och med bristningar, kan Plasma Pen hjälpa dig att uppnå märkbara förbättringar på bara några få behandlingar.

Antalet Plasma Pen-behandlingar som behövs kan variera beroende på flera faktorer, det specifika hudproblem som behandlas, tillståndets svårighetsgrad och hudens förmåga att återhämta sig.

I allmänhet ser de flesta patienter märkbara förbättringar i huden efter bara en behandling som vid ålders/solfläckar och fibrom. För problem som fina linjer och rynkor, djupare akneärr, bristningar eller betydande hudslapphet tex på ögonlock behövs i regel mellan 2-5 behandlingar. Innan du genomgår Plasma Pen-behandling är det viktigt att ha realistiska förväntningar och förstå att resultaten kan variera beroende på individuella faktorer som hudtyp och tillstånd.

Pigmentfläck före Plasma Pen och 2 veckor efter behandling.

Bygger upp hudens kollagen

Plasma Pen-behandling stimulerar kollagenproduktionen, och det fulla resultatet av behandlingen fortsätter att utvecklas med tiden, en korrekt hudvårdsrutin och goda livsstilsvanor förstärker och förlänger resultatet. Under de följande veckorna och månaderna efter din behandling medan din hud fortsätter att läka och återuppbygga kollagen, kan du förvänta dig att se ytterligare förbättringar. Detta kan inkludera förbättringar i hudton och textur, minskning av uppkomsten av rynkor eller ärr, och ett generellt mer ungdomligt och föryngrat utseende. Efter behandlingen kan du uppleva viss rodnad, svullnad och sårskorpor på de behandlade områdena. Dessa ytliga sårskorpor trillar oftast bort inom 5-7 dagar.

Det är viktigt att följa din personliga behandlingsplan för en så säker behandling som möjligt och ge din hud tillräckligt med tid att läka för maximalt resultat.

Hos oss är du i trygga händer då denna behandling endast utförs av vår legitimerade sjuksköterska Yvonne. Tillsammans kommer ni skräddarsy en behandlingsplan som passar dina behov och önskat resultat.

I samband med bokad behandling ingår alltid en konsultation. Under denna konsultation kan vi bedöma din hud, diskutera dina bekymmer och informera dig om behandlingen med Plasma pen. Vi kommer också att gå igenom eventuella risker/ biverkningar, samt vårdanvisningar innan och efter behandlingen.

Kontakta oss idag för att boka en konsultation och ta det första steget mot att uppnå dina önskade hudföryngringsmål.

Priser

För priser på samtliga behandlingar, se vår prislista på Bokadirekt.

Boka tid online
Din varukorg