Vi söker personal

Vi söker dig som har eget företag/f-skatt för hyrstol.
Vi finns i nyrenoverade lokaler på mysiga kirseberg i Malmö. Salongen har funnits 10år i området och har en stor och stabil kundkrets. Vi ligger lättillgängligt med både bussförbindelser och parkering. Närhet till motorväg/ringvägen gör det enkelt för kunder som bor utanför malmö att nå salongen.

Du får gärna ha en egen kundkrets men det är inget krav då det finns behov ytterligare personal på heltid för att täcka upp efterfrågan. Du ska ha ett intresse i att utvecklas och vidareutbilda dig för att följa gällande trender och möta efterfrågan hos kunderna.

Vi är ett glatt team med bra sammanhållning och letar efter just dig som passar perfekt hos oss!

Frisör

Vi söker dig som är utbildad frisör med några års erfarenhet, barberar-kunskap är meriterande men inget krav. Vi jobbar med O&M och Guy Tangs färger och du får givetvis utbildning/övergång till dessa om du arbetar med annat märke i dagsläget. Vi som ägare står för lager av de flesta arbetsprodukter och samtliga slutkundsprodukter.

Fransstylist

Vi söker dig som är utbildad fransstylist inom både singel och volymfransar från en seriös utbildning. Du står själv för dina arbetsprodukter medan vi som ägare står för lager av samtliga slutkundsprodukter. Vår nuvarande fransstylist jobbar med Look by Linns produkter men det är inget krav för dig sålänge du använder högkvalitativa produkter.

För mer info och detaljer kontakta oss på info@salongbelovely.com med CV och personligt brev.

Boka tid online
Din varukorg