Vaxning

Här avlägsnar vi all oönskad hårväxt på ett effektivt och skonsamt sätt. Med sockring kan du behålla den lena känslan längre och slippa enerverande stubbväxt. Bodysugaring/sockring är en hårborttagningsmetod där vi använder oss av en sockermassa för att avlägsna håret. Sockermassan avlägsnas i hårets riktning och fastnar inte heller på friska hudceller, detta gör att behandlingen är mindre smärtsam och mer skonsam än traditionell vaxning.

Vaxning

Vaxning med sockermassa kan med fördel användas på hela kroppen, så som ben, armhålor, ansikte, rygg, brasiliansk m.fl. Sockermassan är skonsam nog för att kunna användas på samma område upprepade gånger. Detta gör det möjligt att få bort mycket korta hårstrån, som aldrig skulle kunna tas bort genom traditionell vaxning. Sockring passar även dig som har torr hud eller hud med eksem och torr psoriasis.

Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm. Allt för korta hår kan inte tas bort och för långa hår bör trimmas annars kan onödig smärta uppstå. Efter första behandlingen varar resultatet oftast i 3-4 veckor och 4-6 veckor vid regelbundna besök. Många kunder ser en minskning av hårväxten redan efter 1-2 behandlingar.

Priser

För priser på samtliga behandlingar, se vår prislista.

Boka tid online
Din varukorg