Make-Up

Färger som förskönar eller förvandlar, låt oss ta fram dina nya make up! En vacker make up passar lika bra till vardag som till fest.
Vi sminkar för alla tillfälle; bröllop, bal och fest. Din bröllopsdag är en av de största dagarna i ditt liv! Unna dig att bli ompysslad och omhändertagen.
Tillsammans ger vi dig en glädjefylld resa genom planeringen ända fram till resultatet på din bröllopsdag.

Make-up

Alla ansikten är unika, och vi skräddarsyr en make up som passar just dig. För dig som vill känna dig extra fin i vardagen, oavsett om du vill lära dig grunderna eller vill förbättra dina kunskaper har vi tid för dig. Hos oss får du värdefulla tips och tricks när du bokar en sminkning. Vi arbetar med högkvalitativa produkter och är återförsäljare av BareMinerals.

Att tänka på

Boka tid för konsultation i god tid.

Investera i ett läppstift/läppglans så du kan bättra på under dagen

Utför en grundlig hudvårdsrutin, gärna peeling, dagen innan.

Spray-tan rekommenderas 2 dagar innan bröllopet/festen/balen.

Ta med bild/tyg om du vill matcha make up med kläderna

Priser

För priser på samtliga behandlingar, se vår prislista.

Vår make-up artist

Namn: Jessica Nilsson Honoré

Utbildning:Jag är färdigutbildad make-up artist sedan 2006 och frisör sedan 2010 och har arbetat deltid sedan dess samtidigt som jag jobbar som stylistlärare på gymnasienivå.

Allmän information:Är du sugen på något extra? Jag har gjort allt från teaterstyling på Malmö Opera och barnprogramsminkningar till klassisk styling för SVT och elegant bröllopsmakeup. Jag är på salong Be Lövely en kväll i veckan där jag ständigt utvecklas. För dig som ska gifta dig eller har något annat projekt, jobbar jag givetvis även helger för att din dag ska bli så fantastisk som möjligt! Varmt välkommen.

Boka tid online
Din varukorg